SR Service & Beveiliging

Wij zijn in 2008 begonnen als particulier beveiligingsbureau in vooral de horeca- en evenementenbranche. Sinds die tijd hebben wij ons enorm ontwikkeld op alle vlakken van beveiliging. Denk hierbij aan bijvoorbeeld beveiliging in de zorg of objectbeveiliging. 

SR is tegenwoordig veel meer dan beveiliging alleen. De laatste jaren hebben wij ons ook veel bezig gehouden met servicediensten. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan servicemedewerkers of huismeesterdiensten.

SR opereert veelal in omgeving Gelderland (Nijmegen, Wijchen, Arnhem,)                      

Mocht u geïnteresseerd zijn in SR, maar bevindt uw organisatie zich niet in omgeving Gelderland. Aarzel dan niet om vooralsnog contact met ons op te nemen en de eventuele mogelijkheden te bespreken.


  • Al vanaf 2008 zijn wij actief binnen alle sectoren van Beveiliging & Service. In die tijd hebben we zoveel mogelijk ervaring opgedaan om zo in alle sectoren perfect te kunnen opereren.  Zo zijn wij door de jaren heen sterk gegroeid op het gebied van alles rondom beveiliging en service.

  • Wij weten dat beveiliging een vak apart is en dat het staat voor 'veiligheid'. Hiermee bedoelen wij dat we dat we er echt aan werken om u dat veilige gevoel te geven waar u naar op zoek bent, én waar het V'tje op onze borst ook voor staat. Dus GEEN onnodig provocerend gedrag of een soort knokploeg-uitstraling. 

  • Onze medewerkers zien er altijd netjes en verzorgd uit. Kledingwensen leggen wij ten alle tijden voor aan de klant, zodat u ook weet hoe het voelt om een échte samenwerking op te bouwen.

  • Al onze beveiligingsmedewerkers zijn in het bezit van minimaal een beveiligingsdiploma (Niv. 2 of Niv. 3). Daarbij zijn zij ook in het bezit van BHV of EHBO. Ook streven wij ernaar om om de zoveel tijd onze medewerkers een speciale agressie-training te laten volgen zoals bijvoorbeeld Trifier.