Bij mobiele surveillance kijken wij samen met uw organisatie waar wij beveiliging kunnen bieden aan uw winkel, bedrijfsruimte, opslagruimte enzovoort. Dit doen wij doormiddel van controleronden te rijden met één van onze surveillance wagens. Wij zullen er alles aan doen om in geval van calamiteit de beste oplossing te bieden. Onze beveiligers zijn altijd in het bezit van een geldig BHV/EHBO en Beveiliging certificaat/diploma. De werktijden van de mobiel surveillant worden altijd van tevoren vastgesteld in overleg met uw organisatie. 

WAT DOET EEN MOBIEL SURVEILLANT?

Een mobiel surveillant rijdt in zijn shift langs verschillende objecten. Dit kunnen verschillende klanten zijn, maar ook meerdere objecten van één klant. De uitvoerende taken van een mobiel surveillant per object die hij bezoekt verschillen niet veel van de taken van een objectbeveiliger. Denk hierbij aan brand- en sluitronden, of controleronden.

Door geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen kunnen wij samen de procedure in gaan om te zoeken naar de meeste efficiënte vorm van beveiliging voor uw organisatie.