Bij objectbeveiliging kijken wij samen met uw organisatie waar wij beveiliging kunnen bieden aan uw winkel, bedrijfsruimte, opslagruimte enzovoort. Wij zullen er alles aan doen om in geval van calamiteit de beste oplossing te bieden. Onze beveiligers zijn altijd in het bezit van een geldig BHV/EHBO en Beveiliging certificaat/diploma. De werktijden van de objectbeveiliger(s) worden altijd van tevoren vastgesteld in overleg met uw organisatie. 

WAT DOET EEN OBJECTBEVEILIGER?

Een objectbeveiliger blijft waakzaam en alert op elk moment dat hij actief is op zijn object. Doormiddel van proactief beveiligen zal een objectbeveiliger eventuele afwijkende situaties snel herkennen. Een objectbeveiliger opereert meestal vanuit een vaste post, dit is vaak een receptie of cameraruimte. De objectbeveiliger moet altijd goed van kennis gesteld zijn over zijn object. Hij moet voldoende informatie hebben over de activiteiten en processen van zijn object, zodat hij precies weet wat hij/zij beveiligd. Doormiddel van controleronden en brand- en sluitronden zal de objectbeveiliger altijd aanwezig zijn en gezien worden. Ook houd hij zijn ogen altijd geopend voor eventuele calamiteiten.

Door geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen kunnen wij samen de procedure in gaan om te zoeken naar de meeste efficiënte vorm van beveiliging voor uw organisatie.