Beveiliging in de zorg is een vak apart, en dat weten wij van SR. Door onze jarenlange ervaring binnen verschillende zorginstanties weten wij voor elk probleem een oplossing te vinden, en deze willen wij graag met uw organisatie in kaart brengen. Onze zorgbeveiligers zijn altijd in het bezit van een geldig BHV/EHBO en Beveiliging/Zorg certificaat/diploma. De werktijden van de zorgbeveiliger(s) worden altijd van tevoren vastgesteld in overleg met uw organisatie

WAT DOET EEN BEVEILIGER IN DE ZORG?

De zorgbeveiliger moet naast zijn beveiligende taken nadrukkelijk aandacht besteden aan dienstverlening en hospitality (gastheerschap). De zorgbeveiliger is vaak het eerste aanspreekpunt in bijvoorbeeld een ziekenhuis of andere vormen van zorginstellingen. De zorgbeveiliger moet kennis hebben van bepaalde medische termen om zo het werk van het zorgpersoneel te verlichten. Zo kan het zorgpersoneel aandachtig hun eigen werk verrichten terwijl de zorgbeveiliger het gastheerschap op zich neemt.

 

Door geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen of contact met ons op te nemen kunnen wij samen de procedure in gaan om te zoeken naar de meeste efficiënte vorm van beveiliging voor uw organisatie.